Zhaoqing Gaoyao District Tengxiang Hardware Products Co

Νέα

Γνώση συντήρησης της άνοιξης δαπέδου
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-09-03 17:22:43  Hits: 10

Floor πόρτες άνοιξη γίνονται όλο και πιο συχνές τώρα, αλλά πώς να εγκαταστήσετε και να διατηρήσει πηγές όροφο, τα ακόλουθα είναι μια λεπτομερής εξήγηση της προσοχής δαπέδου εγκατάστασης άνοιξη και καθημερινή συντήρηση από Tsingjian Hardware

 First , το μέγεθος της σχισμής είναι κατάλληλο, δεν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό, πολύ μεγάλο θα επηρεάσει την εμφάνιση, πολύ μικρή, θα υπάρχει λιγότερη σταθερό υλικό, και η στερέωση δεν θα είναι σταθερή. 

Second, η θέση του άξονα του ελατηρίου δαπέδου πρέπει να είναι ακριβής, και πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα νήμα της στάθμης ή άλλα εργαλεία για την εύρεση μια κάθετη γραμμή.

Third, το τσιμέντο ή γρήγορη-drying σκόνη που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση έχει μια κατάλληλο ιξώδες για να εξασφαλιστεί η αντοχή του ελατηρίου σταθερού δαπέδου. 

Fourth, εξασφαλίζουν το επίπεδο του ελατηρίου δαπέδου και την κάθετη του άνω άξονα 

Η πιο σημαντικό σημείο είναι να επιλέξετε το σωστό μέγεθος και το προϊόν το βάρος

OF πορεία, το τελευταίο σημείο είναι ότι μετά την άνοιξη του δαπέδου έχει αυλάκια και σταθεροποιηθεί, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τσιμέντο ή γρήγορη-drying σκόνη έχει επαρκή ισχύ πριν από την εγκατάσταση του σώματος πόρτα για να επαναλάβει αποφύγετε προκαλείται από την μετατόπιση του ελατηρίου όροφο. Καθημερινή συντήρηση: 

Generally, δεν υπάρχει καμία συντήρηση. Μη βυθίζετε σε νερό. Μην ενεργοποιείτε πάρα πολύ γρήγορα. Η ταχύτητα και η τοποθέτηση της πόρτας θα αλλάξει μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα είναι ΟΚ, μετά την εκ νέου-adjustment. Μην εφαρμόζετε εξωτερική δύναμη στο ελατήριο δαπέδου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιστροφής. . Αυτό γενικά εξαρτάται από την ποιότητα αυτού του την άνοιξη του δαπέδου. Ένα ελατήριο δαπέδου με τιμή από δεκάδες γιουάν είναι την άνοιξη του δαπέδου, και την άνοιξη του δαπέδου με τιμή από αρκετές χιλιάδες γιουάν είναι επίσης μια πηγή όροφο. Φυσικά, η διαφορά είναι μεγάλη.


Προηγούμενος: Πώς να διατηρήσετ...

Επόμενο: Ποιες είναι οι προ...